Totaalservice in pomptechnieken

Wij staan als specialist in pomptechnieken garant voor een totaalservice. En dit mag u letterlijk nemen.

Advies en engineering

Op zoek naar de juiste pomp voor een specifieke toepassing? Nood aan de engineering en capaciteitsberekeningen van een compleet pompstation of een industrieel pompsysteem? Wij brengen raad!

Maak optimaal gebruik van onze expertise in pomptechnieken en betrek ons zo snel mogelijk bij het project.

Wij komen graag ter plaatse en overleggen met architecten en studiebureaus voor de beste technische oplossingen.

Levering van de vereiste pompsystemen

Dankzij onze samenwerking met meerdere gerenommeerde merken, hebben wij voor elke behoefte gegarandeerd het juiste pompsysteem in huis. Onze mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos.

Naast de pomp zelf voorzien wij u ook van de bijhorende sturingen, meet- en regeltechnieken, terugslagkleppen, het leidingwerk,…

Gebruiksklare plaatsing en installatie

Alle pompsystemen die we leveren, kunnen we ook installeren. In vele gevallen worden wij voor de installatie van het pompsysteem flexibel en kortstondig in een bouwproject ingeschakeld.
Kort op de bal spelen, vormt voor ons geen enkel probleem. Wij beschikken over een grote stock om snel op vragen in te spelen. Onze vakmensen zorgen ervoor dat het volledige pompstation of het pompsysteem gebruiksklaar wordt opgeleverd.

Preventief onderhoud

De keuze van de juiste pomp én het nodige preventieve onderhoud zorgen samen voor de lange levensduur en goede werking van een pompsysteem. Bij ondermaats onderhoud verslijt een pomp sneller en verbruikt ze meer energie.

Voor elk pompsysteem dat wij leveren of plaatsen, bieden wij vrijblijvend een onderhoudscontract aan. Dit betekent dat wij één à twee keer per jaar langskomen voor een technische controle.

We kijken de pomp volledig na, vernieuwen de olie, brengen het luchtkussen op druk, kalibreren opnieuw, kijken alle parameters na en vervangen preventief onderdelen wanneer nodig.

Voor industriële klanten werken we graag een compleet onderhoudsplan voor hun volledige pompenpark uit.

24/24-service bij defecten

Een pompsysteem vormt meestal een onmisbare schakel in een lange ketting. Bij technische problemen komen wij zo snel mogelijk langs voor een herstelling of vervanging van uw pomp. Ook volledige revisies van pompen is mogelijk.

Voor noodgevallen zijn wij 24 uur op 24 bereikbaar. U belt gewoon naar ons telefoonnummer dat automatisch wordt doorgeschakeld naar onze technicus van wacht.

Wij herstellen ook merken die we niet leveren. Ook wanneer wij de originele pomp niet hebben geplaatst, kan u onze depannagedienst inschakelen.

Op zoek naar een totaalspecialist in pomptechnieken?

Contacteer ons voor een offerte op maat.

Onze productcatalogus ontvangen?