Een (industriële) pomp nodig?

Als totaalspecialist in pomptechnieken importeren en leveren we ook pompen en complete pompsystemen aan de bouw- en aannemingssector. Ook het verdelen van industriële pompen behoort tot onze activiteiten. Ontdek hier ons complete productgamma pompen. Wij leveren onze pompen wereldwijd.

Onze merken voor (industriële) pompen

Naast onze activiteiten als installatiebedrijf van alle mogelijke pompsystemen en pompstations, onderscheiden we ons ook als importeur en verdeler.

Hiervoor werken we samen met een zevental merken. Al deze merken staan garant voor een superieure kwaliteit met elk een focus op specifieke toepassingen.

Onze merken:

Sterk in advies

Onze rol als specialist in pomptechnieken overstijgt de pure distributie. Zo staan wij onze professionele klanten graag bij met het juiste technisch advies om het beste pompsysteem te selecteren.

Daarbij leveren we ook alle nodige toebehoren zoals sturingen, meet- en regeltechnieken, terugslagkleppen, leidingwerk,….

Ook voor een vakkundige plaatsing mag u rekenen op de nodige instructies.

Grote stock, snelle leveringen

Dankzij onze bijzonder uitgebreide stock aan pompsystemen en pompen, mag u vertrouwen op snelle leveringen.

Hebben we iets niet in stock? Door de uitstekende relaties met onze leveranciers, halen we bijzonder snel de juiste pomp in huis.

Onze productcatalogus ontvangen?